HOME INFO FOTO'S VIDEO PUBLICATIES REAGEER
Sign GuestbookChallenge Image

Current Entries

Viewing entries 81 through 90 (Total entries: 216)

Thursday, May 23 2013 - 11:19 PM
Name: Ruud en Gisella Nap
Comments:
We hebben genoten vanavond in Renesse, bedankt!

 

Saturday, May 18 2013 - 12:04 AM
Name: Debby
Comments:
Heeele leuke avond met Cesar. Eerste rij dus goed de kunst af kunnen kijken :-) Komt dat zien!!! Interactief avondje uit. Drumles van Cesar wie wil dat nou niet?

 

Saturday, April 20 2013 - 10:21 PM
Name: Okke
Comments:
Hay Cesar (?)

Heb de show met workshop vooraf in Dieren gezien vorige week(13 april). Geweldig wat je daar alle tijd voor nam. Ben weer veel te weten gekomen.
Ook de show was erg leuk om te zien...mischien nog een extra drumsolo`tje de volgende keer??

Het spijt me dat ik je `huwlijksaanzoek`heb afgeslagen, ik hoop dat je je slag bij iemand anders kan slaan.

Cesar, bedankt: Don`t stop the show!

Met vriendelijke roffel,

Okke Bloem

 

Saturday, April 20 2013 - 09:29 PM
Name: anne
Comments:
Ik heb genoten van de voorstelling in het Kielzog te Hoogezand (helaas, geen strand).
Wat mij opviel was dat er veel kids (en de ouderen) drumstokken bij zich hadden voor de workshop. Eigenlijk zou het leuk zijn om ieder een trommel(tje) te laten meenemen om te leren.

 

Tuesday, April 16 2013 - 08:44 PM
Name: Lammy
Comments:
Wij hebben een heerlijke middag gehad in Enschede. Onze kleinzoon van 9 jaar heeft genoten. Wij ook!!!!!!!!!!!!!!!

 

Monday, April 15 2013 - 04:04 PM
Name: Marco
Comments:
Ik vond de workshop en de voorstelling amusant (goeie humor) en kundig (petje af); de man weet waar ie t over heeft alleen deelde ik de mening niet dat je geen drumleraar nodig zou hebben, of paradiddles zinloos zouden zijn. Als ik vervolgens zie dat zn drumsolo doorspekt zijn met paradiddles, double strokes etc... of t feit dat ie zn hockey-spelende buurjongen achter t drumstel zn houding laat aannemen door hockeystick op zn rug te binden... dergelijke wijsheden komen niet uit jezelf, dat moet je verteld worden! Ikzelf heb nooit lesgehad, zou ik t wel hebben gehad zou ik veel verder zijn als dat ik nu ben! Maar buiten dit meningsverschil: toppie show! Respect.

 

Monday, April 15 2013 - 09:59 AM
Name: Gerrit
Comments:
Ik persoonlijk vond het meer het kunnen en laten zien van zijn kunnen ,ten eerste liet Cesar weten achter een van de goedkoopste drumstellen te zitten ,en toen liet Cesar weten NIET kruislings te moeten gaan spelen maar met je linker hand de ritme te spelen op de hi-hats om zo je rechte hand vrij te houden voor de fils en de toms ,maar niet te vergeten liet Cesar weten eigenlijk linkshandig te zijn ,nou hier heb je al een hele voorsprong zou tegenover iemand die rechtshandig is ,er is geen een drumleraar die je meteen al aan leerd om met je linker hand de hi-hats aan te slaan kwa rite ,standaard is kruislinks op drumstel te bespelen ,rechtshandigen slaan dus met de rechte hand/arm over de linker hand/arm op de hi-hats ,en links handigen over de rechter hand / arm,nog even dit ...heb ik niet kunnen zien dat er "drumles" gegeven werd ,alleen zo hoe Cesar het zich zelf heeft "aangeleerd" liet hij vooral heel trots zien ,er vielen soms stilte's tijdens de workshop terwijl er wel 10 mensen hun vingers opstaken om wat te vragen ,die zijn er niet aan toe gekomen omdat er veel gepraat werd over voetballers en tenniisers en tafeltennis,het ging toch over drummen ?

Al met al ging het mij zelf om de geweldige drum solo's die hij als geen ander kan,maar wat heeft een beginneling hier aan ?

Mvg Gerrit uit Enschede

 

Sunday, April 14 2013 - 09:50 PM
Name: Leonie en Lars
Comments:
Ontzettend leuke workshop en een nog leukere voorstelling. We hebben genoten en morgen gaan de drumstokken mee naar school om aan de juf en de klasgenootjes te laten zien wat Lars in Ensche de! :-)

 

Sunday, April 14 2013 - 01:26 PM
Name: Paul E de Koning
Comments:
Enorm genoten, heerlijk om zo verwent te worden op muzikale wijze.Zowel de opblaas stokken als zijnde de "echte" stokken zullen goed gebruikt worden hier... Ga door met je gedichten Cesar!

 

Sunday, April 14 2013 - 12:28 AM
Name: Elske
Comments:
Topavond gehad in Dieren met Cesar Zuiderwijk. Wat kan die man drummen! Aangevuld met goede verhalen en veel humor. Genieten met een hoofdletter G!